Even voorstellen:

Kim

GZ psycholoog/Praktijkhouder

Mijn naam is Kim Hamers – Konings en ik ben sinds 2014 BIG geregistreerd GZ psycholoog. Sinds 2021 ben ik eigenaar van Just Be psychologie.

Door de jaren heen heb ik in meerdere – grote en kleine – GGZ instellingen gewerkt, zowel binnen de algemene GGZ als binnen de Verslavingszorg. Hier heb ik ervaring opgedaan in verschillende functies zoals behandelcoördinator en Manager Zorg. 

Sinds 2009 ben ik getrouwd met mijn man Sjoerd. Samen zijn we de trotse ouders van Imke en Stijn. Sinds 2021 hebben we onze hond Elba mogen verwelkomen in ons gezin. 

Zoals het gaat in het leven, ben ik meerdere keren op een punt aangekomen, waar ik moest stilstaan wat ik wilde in het leven en hoe ik mijn (werk) leven wilde inrichten. Met mijn ervaring in meerdere instellingen en verschillende functies brak het moment aan om een eigen praktijk te starten. Mede om inhoudelijke redenen, maar ook en vooral vanwege de grote vrijheid om mijn eigen dag te kunnen plannen.

Een eigen praktijk zorgt er namelijk voor dat ik beter toekom aan “gewoon zijn” en me kan focussen op wat ik echt belangrijk vind: er zijn voor mezelf, maar ook voor anderen, op een rustige, ontspannen manier. Al met al dus goed in balans zijn!

In de behandeling vind ik het belangrijk om een fijne sfeer te creëren, zowel tijdens de gesprekken als ook in de kamer zelf. Ik vind het daarom ook belangrijk dat er een klik bestaat tussen jou en mij.

 

Kyara

Gz psycholoog

Graag stel ik mijzelf voor als toevoeging aan het team van Just Be psychologie. Mijn naam is Kyara, BIG-geregistreerd GZ-psycholoog. Met betrekking tot mijn werkcarrière kan ik zeggen dat ik na het afronden van mijn masteropleiding ben gestart als psycholoog in de verslavingszorg. Daarna ben ik doorgestroomd naar de uitdagende forensische sector waar ik veel kennis en ervaring heb mogen opdoen van de meer complexe en meervoudige problematiek.

Na een aantal jaren volledig in loondienst te hebben gewerkt, besloot ik mij te willen richten op een breder scala aan mensen en op die manier bij te dragen aan het terugdringen van de groeiende wachtlijsten binnen de ggz. In september 2023 startte ik een eigen onderneming. De keuze om specifiek als zelfstandig GZ-psycholoog aan de slag te gaan heb ik gemaakt vanuit een behoefte aan meer vrijheid. Vrijheid betekent voor mij namelijk flexibel kunnen zijn in mijn eigen agenda, daarmee een gezonde balans creëren tussen werk en privé en hetgeen doen waar ik gelukkig van word.

Dit betekent dat ik naast mijn werk als psycholoog graag reis. Het verkennen van de wereld en het opdoen van onvergetelijke ervaringen met dierbaren is voor mij de ultieme vorm van in het hier en nu zijn.

Met mijn liefde voor reizen in de breedste zin van het woord, loop ik graag een stukje mee met jouw persoonlijke ontwikkeling. Waarbij ik hetgeen mij als persoon kenmerkt, namelijk rust, vertrouwen en doel- en oplossingsgerichtheid graag meeneem in de behandelkamer.

Graag werk ik samen met jou om je functioneren, gezondheid en kwaliteit van leven te verbeteren.

Kwaliteitsstatuut Kyara

 

Malou

Gz psycholoog

 

 

Mijn naam is Malou Pereboom en ik ben sinds 2017 BIG geregistreerd als GZ psycholoog. Sinds april 2024 ben ik voor een aantal uren werkzaam binnen Just Be Psychologie. Ik heb de afgelopen jaren veel geleerd en ervaring mogen op doen in de specialistische en forensische GGZ in loondienst. De overstal naar de BasisGGZ en het zzp-schap komt voort uit mijn wens om ook ervaring op te doen met andere problematieken en meer vrijheid voor mezelf te creëren. 

Ik woon samen met mijn partner en onze twee kindjes. In mijn vrije tijd houd ik me graag bezig met uitstapjes maken met het gezin en met mijn paardenhobby. Ik ben graag in de natuur en gek op dieren. Daarnaast houd ik van lezen, zowel romans als vakliteratuur. 

In de behandeling vind ik een prettige sfeer en transparantie belangrijk. Ik kan goed luisteren en me aansluiten bij wat jij nodig hebt om je weer op weg te helpen en te groeien. Hierbij zet ik wetenschappelijk bewezen behandelmethodes in. Naast sessies in de behandelkamer ben ik ook heel enthousiast om sessies buiten in de natuur te doen. Mijn ervaring is dat in de natuur en in beweging zijn (mentale) rust brengt, inspireert en zorgt voor een positieve mindset, waardoor je meer tot jezelf komt en effectief aan je problemen kunt werken. Ik ga graag samen met jou aan de slag! 

 

 

Kwaliteitsstatuut Malou